Pro integrare

[Video] România: Incompetența lui Arafat face noi victime, zeci de pacienți mutați în miezul nopții, unii cu mașinile private, alții în portbagaj…

Raed Arafat se pare că a rămas cu "sechele" de pe timpul Guvernării PSD, face lucrurile la 12 noaptea! Când lumea stă închisă în casă, culmea, tot din ordinele sale în mare parte!

- Advertisement -

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Nimeni nu își poate explica motivul pentru care Raed Arafat NU a fost încă demis,  gafele comise de acesta în ultimii ani lasă de dorit!

Iată că la această oră, 00:00 în România, Raed Arafat a decis printr-un ordin, transferul pacienților din Spitalul Foișor secția pe ortopedie pentru a transforma spitalul in unitate Covid-19, organizarea evacuării este tipică lui Raed Arafat din ultimii ani, fiecare pacient a plecat cu ce a putut, au fost pur și simplu scoși din spital cu jandarmii.
Nimeni nu contestă necesitatea locurilor pentru pacienții Covid-19, ceea ce se contestă este modul în care Raed Arafat își exercită funcția!

Spitalul nu va primii de mâine dimineață pacienții Covid-19, mai durează câteva zile toate autorizațiile, intervenția din această seară nu era necesară, puteau fi mutați și mâine dimineață, dar din păcate acesta este modul de acționare a statului Român când este vorba despre cetățean!

 Arafat, despre pacienta introdusă în portbagaj: Familia a insistat să o transfere astfel. Nu știu însă dacă e corect.

De ce s-a făcut evacuarea noaptea și în acest mod?

- Diaspora.Ro promoveaza activitățile Românești -

Raed Arafat spune că ordinul de evacuare s-a dat cu o zi înainte, că au fost prezenți de dimineața pentru transferul pacienților, dar că managerul spitalului și anumite cadre medicale s-au opus și a fost nevoie de explicații suplimentare care au întârziat transferul care ar fi început bia la ora 15.

Managerul spitalului susține însă că ordinul de evacuare a fost dat abia la ora 15, iar aparținătorii au fost anunțați în ultima clipă să vină la spital.

Câți pacienți avea spitalul Foișor și care era situația lor:

  • Spitalul Foişor are 21 de paturi ATI şi 200 de paturi cu oxigen, dintre care 90 ar putea fi folosite pentru patologia COVID-19
  • În spital erau pete 90 de pacienți, dintre care 65 fuseseră operați și au fost externați azi, de aici și scenele cu autoturismele care cărau pacienți,
  • 25 de pacienți care necesitau operație au fost reprogramați,
  • 13 pacienți, care necesitau operații de urgență, au fost transferați la spitale din București, în special la Spitalul de Urgență Floreasca.

Sursa parțială HotNews.ro

 

- Comunitatea Diaspora -

- Advertisement -

Comentarii
Loading...