Pro integrare

[video] Romania – Seful DSP – ARAD numit Politic insulte și amenințări față de cadrele medicale

- Advertisement -

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

SUNTEM ÎN SCENARIUL PATRU: Statul și-a bătut joc de cadrele medicale, iar acum îi terorizează cu amenințări. Medicii trebuie ajutați, protejați, lăsați să-și facă treaba. Domnilor guvernanți, creați-le condițiile și nu vă mai băgați peste medici!

România a intrat în Scenariul patru al pandemiei COVID-19. Sunt cele mai grele momente, cea mai sensibilă perioadă, fiecare oră, fiecare decizie, poate fi decisivă. Este cel mai prost moment să intri în război cu personalul medical, îngerii noștri păzitori care sunt prima linie de apărare a României în lupta cu acest virus.

Până acum statul și-a bătut joc de oamenii în halate albe: nu le-au oferit echipamente de protecție corespunzătoare, au preferat să testeze politicienii decât medicii cei mai expuși, le-au băgat pumnul în gură, interzicându-le să comunice situația reală din spitale! Iar acum statul îi amenință cu pușcăria pe cei care vor să-și dea demisia. Sunt reflexe a unui aparat de guvernare a cărui incompetență e egalată doar de aroganță și agresivitate.

Domnilor guvernanți, am văzut cu toții ce s-a întâmplat la Gerota! Vedem ororile de la Suceava! Vedem problemele grave de la Arad, de la Spitalul Universitar din București, de la Spitalul de Urgență Floreasca. Vedem foarte bine că, pentru că ați gestionat prost situația, ați pus în pericol viața medicilor, v-ați bătut joc de ei și, astfel, ne-ați pus în pericol pe fiecare dintre noi.

Iar acum încercați să mușamalizați situația pentru că vă interesează un singur lucru: să nu pierdeți capital electoral!

- Diaspora.Ro promoveaza activitățile Românești -

Domnule Orban, dumneavoastră și echipa dumneavoastră trebuie să faceți urgent următoarele: este un ordin din partea „armatei” în halate albe, fără de care nici dumneavoastră nici noi nu am există în această perioadă! Spuneți adevărul despre ce se întâmplă în spitale! Spuneți pe ce ne putem baza! Opriți bătaia de joc și amenințările la adresa medicilor și personalului medical! Oferiți-le respect, oferiți-le resurse, oferiți-le armele de care au nevoie în acest război!

spune Alexandru Ion Coita pe pagina sa de Facebook

In Italia medicii care zilnic au contact cu pacienții pozitivi COVID-19 sunt echipați după cum vedeti mai jos domnilor Politruci de la DSP! Din imaginea de mai sus se poate observa deficitul de personal medical in Romania, iar ai nostrii de la DSP au un comportament ce lasă de dorit!

[post]

- Comunitatea Diaspora -

- Advertisement -

Comentarii
Loading...