Pro integrare

[video] România: Un bărbat apucă un copil și îl trântește violent de pământ. Poliția a confirmat arestarea acestuia!

- Advertisement -

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Actualizare:
Copilul de 13 ani pe care un bărbat l-a trântit de pământ într-un părculeţ din municipiul Hunedoara a suferit o fractură la cap, cu pierdere de conştienţă, conform tomografiei şi investigaţiilor efectuate de medicii de la Spitalul Județean Deva.

“Copilul are o fractură la osul occipital. Este un traumatism cranian grav, de luat în seamă, cu pierdere de conştienţă şi cu amnezie retrogradă”, a declarat luni, pentru Agerpres, directorul medical al SJU Deva, dr. Lucian Miron.

Potrivit acestuia, băiatul este stabil şi se află internat la Chirurgie Pediatrică. Medicii nu exclud posibilitatea ca pacientul să fie transferat la secţia de Neurochirurgie, în funcţie de evoluţia sa.

Un incident deosebit de grav a avut loc duminica 7 februarie 2021, intr-un parc din Hunedoara. Un barbat de 29 de ani a fost filmat cum il agreseaza pe un copil de 13 ani, ridicandu-l in sus si dand cu el de pamant. Bărbatul, aflat într-un loc de joacă, apucă violent un copil ce se juca liniștit, îl ridică deasupra umerilor și dă violent cu el de pământ.

- Diaspora.Ro promoveaza activitățile Românești -

Bărbatul în vârstă de 29 de ani  a simțit nevoia de a decurge la un astfel de gest ieșit din comun și condamnabil datorită faptului că între copilul său și cel agresat ar fi avut loc o “ceartă”!
În imagini se mai observă cum bărbatul își trântește propriul copil pe jos în drumul său spre ieșirea din parcul de joacă!
Copilul vizibil în suferință a rămas imobilizat la pământ în agonie până la sosirea ambulanței care la transportat la spital! Poliția a intervenit tempestiv și au arestat persoana în cauză!

Comunicatul Poliției Române !

În cursul zilei de azi, în Hunedoara, a avut loc un eveniment neplăcut și anume că, un copil a fost trântit la pământ în zona unui parc, de către părintele unui alt copil.
Motivul fiind o ceartă între cei doi copii.
Menționăm faptul că cel în cauză a fost reținut, pentru 24 de ore.
Pe numele lui a fost întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de loviri sau alte violențe și violență în familie, pentru agresarea propriului copil.
Mâine se va face propunerea pentru arestarea preventivă a acestuia.
Starea copilului este stabilă și va rămâne internat sub observație medicală de specialitate.

 

ATENȚIE: VIDEO CU PUTERNIC IMPACT EMOȚIONAL

- Comunitatea Diaspora -

- Advertisement -

Comentarii
Loading...