VIDEO Rovana Plumb plange la cuvintele infractorului Dragnea când a spus că o vrea comisar european

Rovana Plumb nu a fost numita de catre Dancila ci urmeaza un ordin mai vechi al lui “Padrino de Teleorman”, infractorul Dragnea.

Mai jos aveti si inregistrarea video cand acestia au fost prezenti intr-o televiune din Romania care ii slujeste pe Infractorii din PSD.

„Eu vă spun ceva. Eu mi-aș dori foarte mult ca Rovana Plumb să fie comisar european, din partea României. Mi-aș dori eu! O să vedem. Mi-aș dori lucrul ăsta pentru că am avea, pentru prima dată, un comisar din partea României care nu va uita România., spuse infractorul Dragnea.

Nu poți să mergi acolo, sigur să lucrezi doar pentru țara ta, dar nici să lucrezi doar pentru alții, așa cum s-a întâmplat. Cioloș, iertați-mă, n-a ținut cont de interesele României. Și când a fost ministru al Agriculturii, și când a fost prim-ministru a făcut orice pentru ca subvențiile în agricultură să ajungă la fermieri decât cu 7-8 luni de zile întârziere” , a declarat Liviu Dragnea, la RTV, pe 24 mai. 

Cu toate ca, din declaratiile infractorului reiese faptul ca stia, ca Ciolos nu a facut nimic ca si Comisar european, acesta la propulsat pe Ciolos in functia de Prim Ministru., cum vine asta Tovarase Dragne?

#diassporavavede

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More