Video – RyanAir – România Anglia, fum la bordul aeronavei!

Fum la bordul unui avion Ryanair cu 169 de pasageri care zburau din România spre Anglia. Aeronava a fost întoarsă din drum.
Un avion al companiei aeriene Ryanair a fost întors de urgență marți, 21 ianuarie 2020, pe aeroportul Otopeni de unde a decolat, după ce a fost semnalat fum la bordul aeronavei. În avion se aflau 169 de pasageri care doreau să ajungă în Anglia.

Zborul Ryanair FR1006 care trebuia să decoleze la 6:40 în această dimineață de la București și urma să ajungă la Londra Stansted, a suferit inițial o întârziere mai mare de 3 ore, apoi a decolat la 10:56. În avion însă, o aeronavă Boeing 737-800 NG, oamenii au început să simtă fum în timp ce avionul se ridica de la sol.
După decolare, căpitanul a anunțat că va întoarce aeronava din nou pe Otopeni și după ce a survolat mai bine de o oră prin spațiul aerian din apropierea capitalei, a aterizat pe aeroport la ora 12:11, scrie Mediafax. În imaginile publicate pe Facebook de un pasager de la bordul aeronavei se aud oamenii vorbind speriați între ei și agitați. Pasagerul care a filmat video a specificat că până la decolare, în cele 3 ore de întârziere, compania nu le-a oferit nici măcar o sticlă de apă pasagerilor.
Pasagerii au fost debarcați în siguranță după aterizare, dar până la această oră nu se cunoaște cauza incidentului, iar reprezentanții companiei nu au putut fi contactați încă.
Avionul în cauză a fost timp de câteva zeci de zile la Romaero pentru mentenanță iar aseară a fost mutat de la aeroportul Băneasa la Otopeni, relatează și observator.tv.
 

Vino alaturi de noi!


Alătură-te echipei și grupului nostru de Facebook
Este de ajuns sa dai click pe o reclama de pe site, ne sustii!
[cosmin]

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Cmentariile sunt închise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More