VIDEO – “tatăl” cel care a si-a violat copila de 16 ani eleva in clasa a 10-a, a fost arestat – Apel umanitar pentru cele 9 suflete

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

O altă poveste tragica in Romania, un tată, il putem numi așa doar din prisma celor inscrise pe certificatele de naștere, a avut tupeul sa isi violeze propia fiica, in varsta de 16 ani, eleva in clasa a 10-a la Roman, acesta a fost arestat in cele din urmă.
Familia are 9 copii, care traiesc din mila oamenilor aflanduse intr-o situatie dezastruoasa, doamna Nuța Pruteanu, s-a mobilizat impreună cu voluntarii din Roma-Italia sa dea o mana de ajutor acestei familii, acestea fiind spuse precizăm si faptul că doamnaNuta Pruteanu, are in lucru mai multe cazuri de asistenta ale familiilor aflate in dificultate, prin urmare, cerem ajutorul tuturor care vor sa contribuie.
Apelul nostru se indreaptă către cei care pot dona, hăinuțe , încălțăminte sau suport material.
În acest moment familia locuiește intr-un apartament de lângă localitatea Roman, vorbim aici de 9 suflete care se află intr-un moment de cumpănă al vieții.
Împreună putem, cine dorește o poate contacta pe doamna Nuța Pruteanu AICI pentru a da o mână de ajutor in acest caz.

Vino alaturi de noi!


Alătură-te echipei și grupului nostru de Facebook
Este de ajuns sa dai click pe o reclama de pe site, ne sustii!

Cmentariile sunt închise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More