Take a fresh look at your lifestyle.

[video]Italia – Polițist italian mort după ce a încercat să oprească un jaf la bancomat, doi cetățeni români de etnie romă

194

Italia – jaf la bancomat
Doi hoți au fost arestați: sunt romi, care locuiesc în tabăra nomadă din Giugliano, în provincia Napoli. Cel de-al treilea membru al bandei este acum căutat de poliție. Mașina folosită de bandiți era, evident, o mașină furată. În impactul violent cu mașina poliție, i-a fost aruncat motorul mașinii la câțiva metri.

Fapta s-a întâmplat astă noapte. Hoții au încercat să forțeze bancomatul Băncii Agricole de Credit în via Abate Minichini din Napoli fără succes. Aceștia, în fuga lor au intrat în Calata Capodichino pe invers de mers, iar datorită vitezei au accidentat frontal o mașină a Poliției, care se afla pe direcția de mers regulamentară. Impactul a fost extrem de violent. Parbrizul mașinii de Poliție a fost complet spart iar motorul mașinii cu care se deplasau Hoții a fost pur și simplu desprins de șasiu. Polițistul a fost imediat preluat de către medicii de la urgență și dus la spital, dar nu au mai putut face nimic pentru ai salva viața.

Cei doi cetăţeni de etnie romă au reuşit inițial să scape fiind prinşi ulterior, la momentul de faţă ei se află internați în spital. Maşina pe care o foloseau s-a dovedit a fi furată.

În urma impactului cu maşina de poliţie, motorul a fost proiectat la o distanţă considerabilă. Poliţistul decedat avea doi copii de şase, respectiv un an şi lucra în domeniu din 2014.


[post]

Vino alaturi de noi pe facebook!
Daca doresti ne poti sustine activitatea prin paypal


Alătură-te grupului nostru de Facebook

Comunitatea Diaspora.Ro

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More