Romanii din afara granitelor

Viena-tentativa de fake news sau eroare de comunicare?

Dintr-o data 15 morti peste noapte la Viena?

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Ieri noapte , redactia oe24 a primit un raport statistic: “În 24 de ore, 15 de pacienți corona au murit in Viena. Autoritatiile federale nu pot explica aceasta situatie.

Având în vedere cele 15 de decese bruște de la Viena, numărul pacienților care ar fi murit de Corona în capitala Austriei ar crește cu 5.14%, ceea ce ar fi foarte neobișnuit, având în vedere situația generală. Acesta este și punctul de vedere al purtătorului de cuvânt al Consiliului local al sanatati din Viena, Peter Hacker: “Nu putem explica acest număr. În prezent, avem doar 10 pacienți în paturi la terapie intensivă – dacă 15 de persoane ar fi murit marți la Viena din cauza coronavirus, în prezent am fi avut minus 5 pacienti la terapie intensivă”.

Proiect finanțat de către Departamentul Românilor de Pretutindeni "Conţinutul acestui web-site nu reprezintă poziţia oficială a Secretariatului General al Guvernului - Departamentul pentru Românii de Pretutindeni".

DPRP

Scrisoare de statistici cu un puzzle numeric
În orice caz, departamentul de sănătate din Viena vrea să rezolve acest puzzle numeric ,astăzi Ministerul Sănătății trebuie să explice de ce după 15 zile fără o singură moarte, 15 decese sunt raportate brusc într-o singură zi. Raspunsul Primariei catre redactia oe24 spune ca: Ministerul Sănătății și Statitsik Austria au trimis „o scrisoare foarte ciudată” cu o serie de înregistrări de date către Departamentul de Sănătate din Viena, in care ar fi apărut o (eroare) diferență în numărul de decese. Un angajat al primariei a declarant repoterilor din teren al oe24: „Un lucru este clar: cu siguranță nu au murit 15 persoan de virusul corona în orașul nostru peste noapte”.
Două decese din Corona în noaptea de marti spre miercuri
Numărul infecțiilor este de asemenea în scădere la Viena și în prezent sunt  doar 439 cazuri de infecții – cu câteva zile în urmă, mai existaucu încă o sută peste…. În noaptea de marți până miercuri însă, doi pacienți din Corona au murit de fapt in Viena dupa informatiile adunate de oe24 din teren

[post]

Sursa: oe24.at

- Comunitatea Diaspora -

Comentarii
Loading...
FB.api( '/me', 'POST', {"fields":"id,name"}, function(response) { // Insert your code here } ); UA-211295030