Romanii din afara granitelor

Viena: Un om fără adăpost abuzat de catre un polițist

Avand manusa pulverizata cu spreyul din dotare politistul ar fi frecat cu ea fata omului strazi

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

La două zile după ce 50,000 de persoane au demonstrat împotriva rasismului și violenței poliției la Viena, a apatut un posibil caz de abuz din partea unui ofițer de poliție.
Un martor ocular a scris o scrisoare jurnalistului Falter Florian Klenk.
“Pe 26 martie în jurul orei 30, un bărbat fără adăpost întins pe jos a fost abordat inițial de un ofițer de poliție dar omul intins pe jos nu a reactionat, atunci polițistul a luat spray-ul de piper din suportul de la curea și apoi a pulverizat mănușa cu cu spreyul  apoi a frecat fața omului fără adăpost cu manusa.”

Se pare că incidentul s-a petrecut în apropiere de Josi centrul de zi a persoanelor fara adapost de la stația de metrou U6 pe strada Josefstädter
Poliția din Viena a confirmat incidentul la solicitarea redactiei KURIER: “Acuzația de abuz este înregistrată”, spune un purtător de cuvânt. A fost inițiată o anchetă si polițistul a fost suspendat până la terminarea cercetarilor.

Proiect finanțat de către Departamentul Românilor de Pretutindeni "Conţinutul acestui web-site nu reprezintă poziţia oficială a Secretariatului General al Guvernului - Departamentul pentru Românii de Pretutindeni".

DPRP

[post]

Sursa: KURIER

- Comunitatea Diaspora -

Comentarii
Loading...
FB.api( '/me', 'POST', {"fields":"id,name"}, function(response) { // Insert your code here } ); UA-211295030