Viena: Un om fără adăpost abuzat de catre un polițist

Avand manusa pulverizata cu spreyul din dotare politistul ar fi frecat cu ea fata omului strazi

La două zile după ce 50,000 de persoane au demonstrat împotriva rasismului și violenței poliției la Viena, a apatut un posibil caz de abuz din partea unui ofițer de poliție.
Un martor ocular a scris o scrisoare jurnalistului Falter Florian Klenk.
“Pe 26 martie în jurul orei 30, un bărbat fără adăpost întins pe jos a fost abordat inițial de un ofițer de poliție dar omul intins pe jos nu a reactionat, atunci polițistul a luat spray-ul de piper din suportul de la curea și apoi a pulverizat mănușa cu cu spreyul  apoi a frecat fața omului fără adăpost cu manusa.”

Se pare că incidentul s-a petrecut în apropiere de Josi centrul de zi a persoanelor fara adapost de la stația de metrou U6 pe strada Josefstädter
Poliția din Viena a confirmat incidentul la solicitarea redactiei KURIER: “Acuzația de abuz este înregistrată”, spune un purtător de cuvânt. A fost inițiată o anchetă si polițistul a fost suspendat până la terminarea cercetarilor.

Vino alaturi de noi!


Alătură-te echipei și grupului nostru de Facebook
Este de ajuns sa dai click pe o reclama de pe site, ne sustii!
Sursa: KURIER

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More