Take a fresh look at your lifestyle.

Viorica Dăncilă îi urează „succes” lui Ludovic Orban

23

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Premierul demis Viorica Dăncilă îi urează succes lui Ludovic Orban în încercarea de a forma o majoritate care să voteze Executivul PNL. Premierul demis speră că nu vor mai fi trădători în PSD și că toți social-democrații se vor abține de la vot.
Viorica Dăncilă, premierul demis: Eu îi urez succes. Dacă reușește să adune cele șase formațiuni politice care au dărâmat guvernul României nu va avea probleme în a avea votul pentru noul guvern.
Reporter: Sunt parlamentari PSD care vor trăda și de data asta?
Viorica Dăncilă: Sper că nu. Toți cei care vor vota acest guvern trebuie să își asume programul de guvernare al PNL, un program de guvernare bazat pe reduceri, reduceri de pensii, de salarii, reduceri pentru comunitățile locale. Noi nu participăm la vot și nu putem susține guvernul.
Ludovic Orban a anunțat în această că a negociat susținerea a 234 de parlamentari pentru Guvernul său. Este o majoritate fragilă, având în vedere că, pentru a ajunge la Palatul Victoria, e nevoie de 233 de voturi.
[post][cosmin]

Vino alaturi de noi pe facebook!
Daca doresti ne poti sustine activitatea prin paypal


Alătură-te grupului nostru de Facebook

Comunitatea Diaspora.Ro

Cmentariile sunt închise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More