Romanii din afara granitelor

Voluntari in Europa alături de șoferii de TIR staționați in ziua de Crăciun.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Ziua de Crăciun a fost una cu surprize pentru șoferii de camion staționați in parcările din Europa.
Grupul Voluntari în Europa administrat de către Adriana Mureșan a pus în aplicare inițiativa prin care cetățenii de origine Română din toate colțurile Europei, “adoptă un șofer” de camion pentru a petrece ziua de Crăciun împreună.
Unii dintre șoferi au acceptat  a merge acasă la Românii din apropierea locului de staționare, alții au preferat să rămână în parcare împreună cu voluntarii.
Tot ce vă pot spune este că a fost ceva minunat.
Mai multe publicații au scris despre această inițiativă dar ceea ce nu au putut specifica este faptul că grupul “Voluntari în Europa” activează de mult timp și nu au ajutat doar șoferii de camion în ziua de Crăciun sau la votarea Președintelui României, atunci când sute de voluntari au perindat parcările Europei pentru a duce șoferii dornici sa voteze către secțiile de votare apropiate.
Voluntari în Europa” împreună cu șoferii de camioane au ajutat la organizarea transportului din Europa către România, atât a persoanelor cât și a bunurilor sau medicamentelor, au sărit în ajutorarea voluntarilor din Europa când aceștia au trimis pachete cu donații spitalelor din România, caselor de copii, sau pentru familiile aflate in dificultate.
Pe această cale dorim să ne arătăm atât recunoștința cât si solidarietatea comunității Diaspora.Ro
Sarbatori fericite oriunde v-ați afla.

Proiect finanțat de către Departamentul Românilor de Pretutindeni "Conţinutul acestui web-site nu reprezintă poziţia oficială a Secretariatului General al Guvernului - Departamentul pentru Românii de Pretutindeni".

DPRP

- Comunitatea Diaspora -

Comentarii
Loading...
FB.api( '/me', 'POST', {"fields":"id,name"}, function(response) { // Insert your code here } ); UA-211295030