Pro integrare

Voturile provenite din România au bagat AUR în Parlament, nicidecum cele din Diaspora, aceștia votând doar pentru circumscriptia 43

- Advertisement -

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Vream să lămurim două aspecte.
1 — NU DIASPORA A BĂGAT AUR ÎN PARLAMENT !!
Românii din Diaspora au votat exclusiv pt Circumscripția 43 Diaspora care trimite în Parlament doar 6 oameni, 2 senatori și 4 deputați. Cel mai probabil, doar 1 ( un deputat) dintre cei 6 vor fi de la AUR. Pentru că au fost în toatal doar aprox. 250k voturi în Diaspora , nici un vot nu merge la redistribuire.
2 — nu am să mai susțin niciodată nici o reprezentativitate mai mare pt Diaspora în Parlament nici votul electronic. Dintre milioanele de români aflați în alte țări se pare că mulți l-au luat pe “merge și așa” cu ei și nu au acte de rezidență, sau asigurare medicală, sau contract de muncă. Nu sunt de acord cu asta și consider că ei nu au drepturi, câtă vreme nu-și asumă și obligațiile de cetățean. O altă categorie sunt cei mulți care au toate actele in regulă dar nu le pasă (dau doar 2 exemple , peste 5ok de cetățeni români au fișă fiscală la Skat (fiscul danez) dar au votat doar 6k în întreaga Danemarcă și peste 1,2mil de români au rezidență în Italia, nu știu exact nr. de voturi dar nu cred că au votat mai mult de câteva zeci de mii. În aceste condiții, ce sens are să aduci “la botul calului” ceva de care nu sunt interesați.
………..
În rest, nu uitați că e totuși Pandemie, aveți grijă să vă protejați și începeți pregătirile pentru Sărbători.
#AltfeldeSărbători

Mai multe detalii

- Diaspora.Ro promoveaza activitățile Românești -

România – Cât de rea este în realitate situația în România după vot?

- Comunitatea Diaspora -

- Advertisement -

Comentarii
Loading...