Pro integrare

Wittlich Germania:un angajat român întors din România testat pozitiv cu noul virus Corona

La întoarcerea din concediul petrecut de Rusalii in Romania un angajat român al unui abator din Wittlich a fost testat pozitiv cu noul virus corona

- Advertisement -

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

5.6.2020, 13:28 SWR

- Diaspora.Ro promoveaza activitățile Românești -

După cum a confirmat managerul abatorului din Wittlich pentru SWR, bărbatul testat pozitiv Covit s-a întors din concediul petrecut in tara de origine-România pe perioada weekendului de Rusalii împreună cu alți trei angajați iar pe  2 iunie au  fost supusi unui test de rutină.

Datorita unui concept nou  al companiei și  administrației locale pentru lucrătorii sezonieri care prevede că angajații trebuie sa fie testați pentru noul tip de virus corona la sosirea la locul de munca in firmele din Wittlich,cu toate ca  cei întorși din concediu sau noi veniți sunt puși  în carantină timp de două săptămâni,din motive de protecție a angajaților .
Potrivit Directorului Simon, ceilalți 3 angajați sunt negativi la testul Covit,dar sunt eliberați de sarcinile de servici pentru următoarele doua săptămâni,și sunt  cazați separat de angajatul testat Covit pozitiv.Cei trei vor mai fi testați din nou luni.
Nici un alt angajat al abatorului nu prezintă simptome ale infecției cu virusul Corona ,conform declarației aceluiași Director.

- Comunitatea Diaspora -

Sursa: swr.de

- Advertisement -

Comentarii
Loading...