Wizz Air vinde mai multe bilete decât locuri, mai multe persoane rămân fără loc în avion

Ieri, mai mulți cetățeni care doreau să calătorească pe ruta Verona – Chișinău, cu zborul W6 3788, ce a decolat la orele 21:55 din Verona și a aterizat la orele 01:15 în Chișinău, au aflat la îmbarcare faptul că NU au loc în avion, cu toate că aveau bilete cumpărate pentru acea cursă.
Mai mult, cei de la Wizz Air Italia au pus la dispoziție un număr telefonic pentru serviciul cu clienții, dar cu plată, 0.16 euro răspunsul plus 1.26 Euro pe minut, dar și aici, cel puțin în primele 5 minute auziți doar un robot care vă anunță să rămâneți în linie, nu pentru că ar primii sute de astfel de apeluri, ci pentru a vă taxa cât mai mult, pentru că banii pe apel se duc direct in conturile lor.
Contactați telefonic de către Diaspora.ro, Wizz Air Italia nu a dorit să comenteze incidentul de ieri cu toate că nu este singurul și nici nu va fi ultimul de acest gen.
Wizz Air are în manualul de Bussines Intern aceste practici, vă sfătuim să denuntați astfel de comportamente, Wizz Air trebuie să plătească pentru problemele care le cauzează din dorința de a înregistra cât mai multe încasări.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

- Comunitatea Diaspora -

Spune ce crezi
%d bloggers like this: