Pro integrare

Zeci de percheziţii în Mureş într-un dosar de cămătărie. Pe ce comoară stăteau cei care dădeau împrumuturi cu dobânzi lunare de până la 100%

- Advertisement -

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Din cercetările preliminare a reieşit că, din anul 2019 şi până în prezent, membrii grupării ar fi acordat, în mod coordonat, zeci de împrumuturi către diverse persoane, iar, pentru fiecare împrumut, ar fi solicitat  între 7% şi 100% dobândă lunar, în funcţie de cuantumul sumei împrumutate.

„În urma percheziţiilor, au fost ridicaţi 88.600 de lei, 183.890 de euro, 4.528.000 de forinţi, 15 telefoane mobile, 3 memory stick-uri, 1 laptop, 1 hard extern, 2 arme airsoft, înscrisuri, contracte de garanţie imobiliară şi contracte de împrumut.

- Diaspora.Ro promoveaza activitățile Românești -

10 persoane bănuite au fost conduse la sediul D.I.I.C.O.T. – S.T.  Târgu. Mureş, pentru audieri. Faţă de 6 dintre acestea, a fost dispusă măsura reţinerii pentru 24 ore, iar, pentru alte 4 persoane, a fost dispusă măsura controlului judiciar pentru 60 de zile.

Acţiunea a beneficiat de sprijinul poliţiştilor Inspectoratului de Poliţie Judeţean Mureş şi al jandarmilor Brigăzii Mobile de Jandarmi „Regele Ferdinand I” Târgu-Mureş. Activităţile s-au desfăşurat cu suportul Direcţiei Operaţiuni Speciale din cadrul Poliţiei Române”, se arată într-un comunicat al Poliţiei Române.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

- Comunitatea Diaspora -

- Advertisement -

Comentarii
Loading...